Veterinær

Hulda har ønsket å være veterinær siden hun var 4 år og har like stor lidenskap for å hjelpe dyr den dagen i dag.

Hun ble uteksaminert fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøyskole i Danmark i 2006. Hun jobbet med smådyr under hele studietiden og siden hun ble ferdig utdannet. Hun har siden 2006 vært på Asker Dyreklinikk og er nå daglig leder og en av de 3 eierne som tok over klinikken i 2009.

Huldas spesialinteresser og hovedkompetanse er tannhelse, kirurgi og anestesi. Hun er ferdig med 4 års etterutdannelsesprogram innen tannhelse hos hunder, katter og gnagere og har nå Certificate i Veterinary Dentistry. Dette er i regi av ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies). Hun kan tilby diverse avanserte tannbehandlinger utenom vanlig tannrens og tanntrekk som rotfylling, tannregulering, fyllinger, reparering av overfladiske tannskader, akutte tannskader og fjerning av svulster i munnhule.

I tillegg har hun vært på adskillige ekstra kurs i bløtvevskirurgi og anestesi. Hun har lang erfaring med kirurgi og sørger for optimal og trygg anestesi hos alle hunder og katter som skal i narkose på klinikken.

Hun har også deltatt på en rekke kurs innenfor indremedisin og diagnostikk og har skrevet en fordypnings-oppgave om arvelig epilepsi hos hund.

Hulda er interessert i adferd og trening av hund og er selv eier av Pointeren Jackie og to kaniner.

På fritiden liker hun å trene crossfit, være aktiv ute, jakt og naturopplevelser.

Kompetanse

  • Veterinær
  • Kirurg
  • Tanndyrlege
  • Daglig leder