Veterinær og sertifisert hud-og ørelege (Cert VD)

Karin ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2000 og jobbet 5 år ved Asker Dyreklinikk før hun gikk ut i sin første svangerskapspermisjon. Hun har en periode jobbet ved en annen klinikk men er nå tilbake i Asker og er en av de 3 nye eierne som tok over klinikken i 2009.

Karin har tatt sin videreutdannelse innen hud og øresykdommer ved Royal College of Veterinary Surgeons in England og er en av få veterinærer i Norge som har tittelen Cert VD ( Certificate in Veterinary Dermatology).

Karin er også ansatt hos Nextmune, et firma som utfører allergitesting på dyr og som selger produkter hovedsaklig for dyr med hud- og øreproblemer. Karin har en rådgivende rolle og besvarer telefoner og skriftlige henvendelser fra kolleger som trenger hjelp med sine hud og ørepasienter i tillegg til at hun tolker og besvarer et stort antall av allergitestene.

Karin har deltatt på en rekke kurs i løpet av sin karriere, de senere årene først og fremst innen hudsykdommer og indremedisin. Hun er medlem av Den Norske Veterinærforening, European Society of Veterinary Dermatology og Swedish Veterinary Dermatology Study Group slik at hun alltid vil kunne holde seg oppdatert innen sitt spesialområde.

Kompetanse

  • Veterinær
  • Hud og Ørelege