Veterinær

Irene studerte 3 år i Nederland før hun fullførte dyrlege-studiet i Norge i 2001. Deretter har hun jobbet 5 år i Storbritannia, 2 år på Høvik og 12 år i Drammen i Smådyrklinikker , inntil hun startet ved Asker Dyreklinikk i mars 2021.

Gjennom tidlig aktivt medlemskap i European Society of Feline Medicine i UK siden 2001 (nå International society of Feline Medicine), har Irene fått mange gode kontakter og opplæring av ledende katte-spesialister. Hun har deltatt årlig på internasjonale kattemedisin kongresser for å holde seg oppdatert og holder kontakten med kolleger fra andre land med samme interesse. I 2017 fikk Irene sertifisering i kattemedisin for praktiserende katte-veterinærer . Hun er den første og eneste (per 2022) i Norge med sertifisering arrangert av ISFM og ANZCVS som holder nivå med «advanced practitioner» i UK.

Irene har også mange etterutdanningskurs innen andre områder i smådyrmedisin med vekt på bløtvevs kirurgi og har lang, bred erfaring og kunnskap gjennom mange års jobb med dyktige kolleger med andre fordypnings områder i både utland og innland.

Hennes arbeidsområder ved klinikken er poliklinikk og indremedisin på katt og hund. Hun bidrar også med endel bløtvevs operasjoner.

Irene vil jobbe mot å få Asker Dyreklinikk ISFM sertifisert som «feline friendly (kattevennlig)» klinikk. Dette vil hjelpe med å redusere stress i forbindelse med besøket og gjøre det enda bedre for deg og din pus å komme til oss.

Hjemme har Irene datter Mia Louise, samboer Karen og katten Iris. Hun elsker musikk, være ute i naturen, gå turer og reise med venner og familie. Hun spiller innebandy, har nettopp startet på crossfit og har spilt mye fotball.

 

Kompetanse

  • Veterinær
  • ISFM-sertifisert kattemedisin dyrlege (MANZCVS Medicine of Cats)