Vi har et stort utvalg av produkter som kan gjøre hverdagen enklere for deg og ditt kjæledyr.

Hundeshampo og pelspleie

Vi har forskjellige typer shampo- og pelspleieprodukter som hjelper til med å forbedre hud- og pelskvaliteten. I tillegg har vi medisinske shampoer til de hundene som sliter med hudproblemer.

Ørerens for dyr

Vi fører flere typer ørerens både til vanlig bruk,som medisinsk støttebehandling og til forebygging av ørebetennelser. Spør oss gjerne om hva vi anbefaler til ditt kjæledyr.

Kosttilskudd for dyr

De mange fordelene som ses på humansiden ved å ta tilskudd av omega-3 og omega-6 ses også hos hund og katt. Vi fører Dr.Baddakys fiskeolje som anbefales spesielt ved en rekke hud og leddlidelser.Fiskeolje fremmer immunforsvaret hos både hund og katt og kan fungere som støttebehandling ved en rekke andre inflammatoriske lidelser også.

Angstdempende medikamenter

For de med adferdsproblemer selger vi DAP og Feliway som er kunstige feromoner som kan virke beroligende på hunder og katter som sliter med angst eller stress ved f.eks. tordenvær, i forbindelse med oppskyting av nyttårsraketter eller når de må være alene hjemme.
Vi har også flere preparater som kan gis i forbindelse med angst. Ta kontakt med oss for yttligere informasjon.

Fôrtilskudd

I tillegg har vi diverse fôrtilskudd som fremmer leddhelsen bl.a Arthro-flex, tarmregulerende midler som zoolac og diarsanyl, forhudsrens, øyeskyllevann, kattemalt mot hårballer, potevoks og mye mer….

Vi har med andre ord noe for alle!

Velkommen!